Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lofotposten

Oktober 2009 og Lofotposten og Lofot-Tidende trykkes nu hos K. Lofotposten er Lofoten største mediehus målt i antall lesere og abonnenter.


Lofotposten En Hurtig Rute Tromso Lofoten Trondheim

Applikasjonen er gratis å laste ned og det er inkludert gratis eksemplarer som du kan lese før du må registrere deg.

. I en periode frem til april 2008 blev også Vesteraalens Avis trykt hos Lofotpostens trykkeri. Paulsen og overtatt av a-pressa i 1995. Kai Nikolaisen Magnar Johansen og de andre kollegene i Lofotposten flytter snart inn i Origo AS lokaler i Sjøveien 22 der de hver dag kan nyte synet av denne klassiske doningen i inngangspartiet. Lofotposten for mobil og nettbrett.

I Lofotposten vil din annonse plasseres i en lokal kontekst. Lofotposten blei grunnlagd på restane av den første avisa i Lofoten den konservative Lofotens Tidende. Sjefredaktør og administrerende direktør. Avisen var størst i nord fram til 1964.

4620 Followers 2356 Following 443 Posts - See Instagram photos and videos from Lofotposten lofotposten. - Nyhetsvarsling ved større hendelser - Oppdaterte nyheter seint og tidlig - Video - Bildeserier - Send bursdagshilsen. Fortsatt mye smitte i Lofoten. Vårt hovedområde er Lofoten og vi har daglig nyhetsdekning i de fire fastlands kommunene Vågan Vestvågøy Flakstad og Moskenes.

På den måten får du en link til saken i samme øyeblikk som vi legger den ut på nettutgaven. Applikasjonen er integrert med vår eAvis på web og vi tilbyr både løssalg og abonnement. Sjarkfiskerne lå i 2-3 graders vann i over 20 minutter utenfor Tromsø. Opplaget er ikkje som i velmaktsåra men framleis er Lofotposten eit viktig talerøyr for fiskerinæringa og for nordnorske interesser.

Lofotposten ble startet i 1896 men kom først som dagsavis i 1936. De to sjarkfiskerne som var om bord i fiskebåten Fjordprins ble. Undersøkelser viser at lokale medier skiller seg ut som tillitsfulle og troverdige noe som gjør Lofotposten til. Connecting content to people.

Når Lofotposten har store nyheter sender vi ut varsel til leserne gjennom denne applikasjonen. Issuu company logo. Etter femten års drift i Kabelvåg. Blant de 200 som kjøpte billett til helgens arrangement var det dessuten flere som brukte munnbind.

Lofotposten havde sit eget trykkeri siden avisen blev grundlagt i 1896 og både Lofotposten og Lofot-Tidende blev trykt her. Lofotposten er Lofoten største mediehus målt i antall lesere og abonnenter. Trykkeriet i Svolvær blev nedlagt 1. Daglig leder av Origo AS er Sigurd Kjelstrup.

En av 230 forsider som kan sees på forsideneno. Undersøkelser viser at lokale medier skiller seg ut som tillitsfulle og troverdige noe som gjør Lofotposten til. Applikasjonen er integrert med vår eAvis på web og vi tilbyr både løssalg og abonnement. I Lofotposten vil din annonse plasseres i en lokal kontekst.

Jan Eivind Fredly Digitalredaktør. Vi skulle gjerne vist frem et smittekart med lysere rødfarge men de to største lofotkommunene er fortsatt mørkerøde. The application is free to download and includes free copies which you can read before you have to register. Nordahls Trykkeri i Sortland hvor.

Lofotposten er på flyttefot. Lofotposten for mobil og nettbrett. Valgata 1 i Svolvær og Leknestunet 2 på Leknes. Ingvil Valberg Tips oss E-post markedsavdeling Personvernpolicy Informasjonskapsler.

Gi oss gjerne tilbakem. Applikasjonen er gratis å laste ned og det er inkludert gratis eksemplarer som du kan lese før du må registrere deg. Lofotposten for mobile and tablets. Vårt hovedområde er Lofoten og vi har daglig nyhetsdekning i de fire fastlands kommunene Vågan Vestvågøy Flakstad og Moskenes.

På den måten får du en link til saken i samme øyeblikk som vi legger den ut på lofotpostenno. Avisa Lofotposten flytter på seg. Applikasjonen er gratis å laste ned og det er inkludert gratis eksemplarer s Applikasjonen gir deg tilgang til innhold fra den trykte utgaven. The latest tweets from lofotposten.

Lofotposten er ei dagsavis som kjem ut i SvolværAvisa har ein redaksjon på Leknes og dekkjer i dag i hovudsak LofotenMarianne Steffensen Kielland er redaktør for avisa. Grunnlaget for avisens framvekst var lofotfisket der det til tider deltok 30 000 fiskere fra hele Kyst-Norge som abonnerte for å få med fiskerimeldingene. Takk for at du leser Lofotposten gjennom de kanalene som måtte passe deg best til enhver tid. Avisa vart grunnlagt i 1896 av Joh.

Lofotposten i Svolvær har gått opp og ned i takt med lofotfisket. Bare fylkeshovedstaden har flere registrerte smittede enn Vestvågøy. Thank you for reading Lofotposten through the channels that may suit you best at all times. - Nyhetsvarsling ved større hendelser - Oppdaterte nyheter seint og tidlig - Video - Bildeserier - Se.

Lofotposten Postboks 23 8301 Svolvær. I helgen gikk turnmesterskapet Lofoten Open 21 av stabelen i Kong Øysteins hall i Kabelvåg. I tillegg har vi hatt en god dialog med kommuneoverlegen som ga oss full støtte til å gjennomføre. Når Lofotposten har store nyheter sender vi ut varsel til leserne gjennom denne applikasjonen.

Avisa fekk innsett ein NS-redaktør under krigen og kom ut gjennom heile krigstida. Lofotposten for mobil og nettbrett. Nyeste forside for Lofotposten.


Pin Pa Street Art


Kvalfangstens Morgan Kane


Lofotposten En Hurtig Rute Tromso Lofoten Stavanger


End Of Fall By Stephanfischer Hear The World S Sounds Saddest Songs Couples Music End Of Fall


Lofotposten En Hurtig Rute Rute Tromso Lofoten

Posting Komentar untuk "Lofotposten"